Rólam

Vajon hogyan lehetne megfogni szavakkal a megfoghatatlant? Egy filozófiát, egy érzéket, rálátást, komponálást, vagy színharmóniát. Csak egyszerűen tudnám leírni: rá kell érezni! Amit én is teszek. Bár vannak alapszabályok az öltözködésben, de azok mindig eltérnek. Mindig vannak kivételek. 
 
Főként a Nőt emelem ki a hétköznapok világából. 
 
Számomra, minden nap egy csoda amiért érdemes felkelni, megmutatni magad a világnak. Létezem. Gyönyörű vagyok. Gyerekkoromban rengetegszer hallottam, hogy nem a ruha teszi az embert. Igen. Ez így is van. De nem teljesen. Az intelligenciát, a tudást és a kedvességet nem a ruhával tudod megszerezni. Viszont nagyon, nagyon fontos mindehhez. Nem kell milliomosnak lenned, hogy az egyéniséged összhangban legyen a külsőddel. 
 
A fontos, hogy komponálj. Találd meg önmagad a Világban. Érezd jól magad a bőrödben. Legyen kisugárzásod. A divat számomra az, ami te vagy. Persze, vedd fel a ritmust a színekkel, formákkal, sziluettekkel. De tartsd szem előtt a te tested vonalát. A bőröd finomságát. 
 
Hogy mit szeret viselni és miben vagy boldog még este 10 órakor is, a nehéz, rohanó világban. Ezekhez a dolgokhoz adom tudásom és teszek érte, hogy minél többen legyünk ennek a filozófiának a követői.

 

Udvar Henriette Tímea

Rólam

“Hogyan írhatnánk le a leírhatatlant? Egy filozófiát, egy érzést, egy látványt, egy kompozíciót vagy színharmóniát?! Egy módon tudnám csak: érezned kell! Ez az, amit csinálok.”

Kapcsolat