Om Mig

Hur kan man beskriva något som inte går att beskriva? En filosofi,en känsla, ett sätt att se något,en komposition eller ett harmoni av färger? Jag kan bara beskriva det på ett enkelt sätt: du måste få en känsla för det! Det är precis så jag känner det. Trots allt så finns det regler som förändras hela tiden. Det finns alltid förväntningar. 
 
Jag vill lyfta kvinnan i det dagliga livet . 
 
För mig är varje dag ett mirakel,något som ger mig en anledning att stiga upp på morgonen och visa mig för världen. Jag existerar. Jag är vacker. När jag var barn brukade jag höra:kläderna gör inte människan. Ja,det är sant men inte helt sant. Du kan inte bli smart, få kunskap eller bli vänlig av kläder. Men kläder är viktiga. Du behöver inte vara rik för att ha kläder som speglar vem du är. Det som är viktigt är att skapa. Att känna sig bra. Att ha en utstrålning. För mig är mode den du är. Du måste så klart hitta dom färger, former och siluetter so, du passar i.Men var uppmärksam på din kroppsform och vad din hud är bekväm i. 
 
Tänk på vad din kropp gillar att ha på sig och vad du gillar att ha på dig, även om det är tio på kvällen,i denna tuffa och stressiga värld. Det är detta som jag vill ägna mig åt och bidra med min kunskap och kunnande, så att mer människor kan följa denna visionen.
Udvar Henriette Tímea

Om Mig

Hur kan man beskriva något som inte går att beskriva? En filosofi,en känsla, ett sätt att se något,en komposition eller ett harmoni av färger? Jag kan bara beskriva det på ett enkelt sätt: du måste få en känsla för det!

Kontakta